tiistai 20. marraskuuta 2012

Pikkupaniikista kehkeytyi kunnon skandaali

Heipähei.

Tässäpä se sitten tulee, koska uskolliset lukijani ovat sitä toivoneet - postaus. Aihetoiveet kuitenkin sivuutan itsetietoisella olankohautuksella, ja teen kuvallisen koosteen vapaapäivästäni, joka tällä viikolla osui maanantaille. Bon appetit!

* * * 


Kuten olen aiemminkin sanonut, Spotify Premium on parhaiten käytetyt 10 euroa kuukaudessa. Kuuntelen musiikkia jatkuvasti koneella ollessani ja julkisissa kulkuvälineissä matkustaessani. Kotona arkeni pyörii hyvin tiiviisti sohvalla tietokonetta napsuttaen, joten nörttinurkkaukseni on nykyisin melko luksus. Vain hyvä äänentoistojärjestelmä uupuu. (Huomaathan, että marraskuun vähäinen auringonvalo blokataan sälekaihtimilla, jotta dataaminen ei häiriinny...)


Lady of the house in her awesome jumpsuit. Kuulemma tämä asu ei tee oikeutta naisellisille vartalonmuodoille, joten säästän silmiänne, enkä lisää takaapäin otettua kokovartalokuvaa. Kieltämättä kropasta tulee sellainen soman nallekarhumainen. Jos et ole vielä itse kokeillut, toivopa pukilta joululahjaksi collegehaalaria. Niiiiiin pehmeä, mielettömän mukava ja todella lämmin! On ilmeisesti lainvastaista liikkua tällainen päällä julkisilla paikoilla, mutta kerran lähes 40 asteen kuumehoureissa en paljoa huvittuneista katseista välittänyt, kun piti saada ruokaa. Crazy bear lady of the Trashkända city?


Tässä kuvassa ollaan inhorealismin ytimessä. En ottanut kuvaa esimerkiksi valmiista quesadillasta, vaan nimenomaan tästä kaikista epäesteettisimmästä vaiheesta, kun kanat näyttävät lähinnä syötäväksi kelpaamattomalta teurasjätteeltä ja halpisjuuston rasian kulma on rytyssä. Mutta nälkä lähti!


Kaksi lempiharrastustani. Jos haistat sarkasmia edellisessä lauseessa, saatat olla oikeilla jäljillä. Terveisin kodinepähengetär Salmari Vaurio.


Kuten usein käy, unohdin tänäänkin kameran kotiin. Sanallinen yhteenveto illasta lienee siis paikallaan.

Päiväni huipentui vierailuun vanhempieni luona. Siellä nautin suu messingillä uunilohesta ja paistetusta halloumijuustosta, sekä saunan lämmöstä. Asuin kaksikymmentä elämäni ensimmäistä vuotta maaseudulla, jossa pimeys on talvisin läpitunkematon katuvalojen puuttuessa. Synkkyyttä lievittää kuitenkin selkeinä iltoina ja öinä henkeäsalpaavan kaunis tähtitaivas, joka oli tänään hennon pilviverhon peittämä.

Illan päätteeksi linnoittauduimme tv:n eteen olohuoneeseen katsomaan muun muassa dokumenttia muotisuunnittelija Valentino Garavanista. Liikutuin hänen elämänkumppaninsa Giancarlo Giammettin 50-vuotisesta omistautumisesta muodille ja Valentinolle, joka on taiteellinen nero oikkuine kaikkineen. Puoli vuosisataa yhdessä on mielestäni romantiikan ruumiillistuma, etenkin, kun tarinassa vilahtelivat sellaiset italialaiset kaupungit kuin Roma (amor toisinpäin) ja Venetsia.

Biisilista tänään:
Leevi And The Leavings: Elämä ikkunan takana
Aerosmith: Cryin'
Anna Puu: Hyvä hetki
Coldplay: Clocks
Riku Niemi And His Orchestra: Sugared
Ruger Hauer: Jokaiselle jotakin

1 kommentti: