tiistai 30. lokakuuta 2012

Clarins Ever Matte -meikkivoide, swatch

Etsin kesällä uutta meikkivoidetta, ja Kicksin innokas, mutta ystävällinen myyjä johdatti minut Clarinsin hyllyn luo. Mielsin brändin hieman tylsäksi, keski-iän ylittäneiden uranaisten ja täti-ihmisten meikkisarjaksi - täysin syyttä.

Halusin melko peittävän, mutta helposti levittyvän meikkivoiteen kuultovoiteiden rinnalle lähinnä juhlameikkiä ajatellen. Onneksi tekniikka ja tietämys kehittyy kosmetiikassakin, eikä nykyään ainoa peittävä meikkivoidelaatu ole Joe Blascon kakkumainen tahna.


Kauneudenhoitoalan opiskelijana tuntee itsensä joka kerta vähän vaivautuneeksi, kun taustastani tietämätön myyjätär neuvoo levittämään meikkivoiteen joko sienellä tai siveltimellä, se kun on minulle itsestäänselvyys.  Tämän pikkujutun jälkeen yleensä myyjän tietämys kuitenkin ylittää omani, ja siksi tykkäänkin asioida Kicksin ja Sokoksen kaltaisissa paikoissa, joista saan asiantuntevaa palvelua. 

Jokainen meikkibrändi uudistaa jatkuvasti sarjojaan, ja kosmetiikkaosastojen myyjät ovatkin tässä asiassa parhaiten ajan hermolla, koska viettävät tuntikausia purnukoiden äärellä ja käyvät maahantuojien koulutuksissa tuon tuosta. Tämän lyhyen sivupolun tarkoituksena oli huomauttaa, että tämäkin tuote olisi jäänyt minulta huomaamatta, ellen olisi pyytänyt kosmetiikkamyyjältä apua.

Ever Matte on melko uusi tuote, tullut markkinoille vasta tämän kesän aikana. Se on koostumukseltaan paksun nestemäinen, ei siis täysin juokseva eikä tahnamainen. Ihon lämpö tekee voiteesta helpommin levittyvän, joten pyörittelen sitä aina ennen kasvoille levitystä kämmenselällä. Make Up For Everin HD- ja Face & Body -meikkivoiteita aiemmin käyttäneenä koostumus tuntui jonkin aikaa liian kankealta, mutta nykyisin pidän siitä.


Ever Matte -meikkivoiteessa on suojakerroin (15), ja se on koostumukseltaan täysin öljytön. Sävy 105 Nude on vaaleahkolle hipiällenii jos ei nyt täydellinen, niin erittäin hyvin ihon väriin sointuva.

Suurista iho-ongelmista en kärsi, mutta poskillani on pieniä näppylöitä, jotka menevät Ever Mattella lähes kokonaan piiloon. Pidän siitä, että yksi tuote riittää tasoittamaan ihon, eikä arkena tarvitse pelleillä peitevoiteiden kanssa. Jos meikkivoidetta annostelee liikaa, se tekee kuivakan maskimaisen pinnan, mutta kevyesti skunkkisiveltimellä pyörittelemällä lopputulos on mielestäni kaunis eikä ollenkaan raskas. Puuterilla viimeistelemällä ihon pinnasta saa vielä tasaisemman.

Vasemmalla iholla pelkkä kosteuvoide, oikealla Ever Mattella meikattu poski.

1 kommentti:

  1. Aivan parasw meikkivoide! Ollut luottovoide jo 4 vuotta :) !

    VastaaPoista