keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Minds are like parachutes - they only function when open

Kansalaiset,

Teeskentelijä on päättänyt ryhtyä kuukauden mittaiseen ostolakkoon. 13.4. päättyvän antimaterialismikokeilun kieltolistalla ovat kaikki muut tavarat ja käsinkosketeltavat asiat paitsi henkiinjäämisen takaavat mahdollisimman edulliset ja terveelliset elintarvikkeet.

Syitä lakkoon on kaksi: ensimmäinen, eikä suinkaan pienin edes globaalissa mittakaavassa, on raha. Tai siis pikemminkin sen puute. Toinen taas on henkilökohtainen kyllästyminen valtavan yltäkylläiseen tavaramäärään, jonka alle ihmisparka on tukehtumassa aivan tuota pikaa. Uskallan väittää, että minulla on kaikki, mitä tarvitsen.

Miksi vain kuukauden mittainen kokeilujakso? Kyseessä on totuttelu uudenlaiseen elämäntapaan. Haluan todistaa itselleni, että vaikka esimerkiksi ennen baari-iltaa huuliltani pääsisi karmaiseva ulvahdus "mulla ei oo mitään päällepantavaa", se on oikeasti hallusinaatio, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Samaa mekkoa kun voi, ja, herranjumala, pitääkin käyttää useammin kuin vain kerran. 

Haluan herätä ja havahtua. Löytää jatkossa onnen muualta kuin vaatekaupoissa kuljeksimisesta. Päästä irti pakkosaadapakkosaada-tunteesta, tuli vastaani millainen Upea Tavara hyvänsä. Ehkä tulevaisuudessa vähentää tavaramääräni oikeasti puoleen nykyisestä. Luultavasti pärjäisin silläkin paremmin kuin hyvin. 

Kuten näkyy, myös blogini ulkoasu on uudistunut. Todennäköisesti tulen fiksaamaan sitä vielä useaan kertaan, mutta vanhan oli jo aika väistyä uuden tieltä. 

Arrivederci!

1 kommentti:

  1. Sekopää! Mä just feilasin mun ostolakon, pari päivää kestin, oon säälittävä :'(

    VastaaPoista