tiistai 1. tammikuuta 2013

Just another Tuesday

Moi! Ja mahtavaa, että olet siinä lukemassa blogiani. Vaikuttaa siis hyvin vahvasti siltä, että selvisit raketeista, jäisistä kaduista ja kosteista bileistä huolimatta elävänä tähän vuoteen. How cool is that?

Vuoden ensimmäinen postaus sisältää blogihistoriani ensimmäisen haasteen, kiitos Pauliina. Vuosi 2012 - vielä kerran, pojat!


1. Mieleenpainunein hetki?


Metallican ja Samuli Putron keikat, sekä heinäkuinen Summer Sound -viikonloppu. Mahtavuutta kaikki tyynni.


2. Vuoden 2012 henkilö?

Näitä on monia. On vaikea valita ketään ylitse muiden. Kuten olen jo useaan otteeseen hehkuttanut, vuosi 2012 oli täynnä ihania ihmisiä, ja siksi se tulee lukeutumaan parhaisiin vuosiin aina.

Periaatteessa voisin olla hieman itsekäs, ja sanoa, että vuoden henkilö olin tietenkin minä. Kukaan muu ei ollut läsnä joka ikisellä ilon ja surun hetkellä, kukaan toinen ei oikeasti kammennut minua ylös suosta, vaan viime kädessä itse oli kuitenkin otettava se ratkaiseva pyrkimys kohti pintaa.

Kukaan toinen ei myöskään naura yhtä varauksettomasti vitseilleni kuin minä, ja toisaalta olen itse itseni tiukin kriitikko. Vuoden aikana törmäsin myös näkemykseen, jonka mukaan ihminen on onnellinen ja ehyt vasta silloin, kun ei tarvitse toista ihmistä silittämään päätään, vaan kykenee olemaan itse itselleen tarvittaessa olkapää, johon tukeutua.

Vuoden henkilöksi voisin nostaa myös siskonpoikani, joka syntyi helmikuussa. Pienestä kääröstä on kasvanut jäntevä poitsu, jolta ei temperamenttia puutu. Kullanmuru, joka konttaa ympäri kämppää milloin minkäkin muovipallon perässä korvatulehduskierteestä huolimatta.

Tähän kategoriaan kuuluu ehdottomasti myös eräs himmeästi valaistunut arjen pelimies, joka palautti vuosien tauon jälkeen soittolistalleni Guns N' Rosesin.


3. Lempikauneustuote?


Jos on aivan pakko valita vain yksi, se on Crestolin Color Gloss, sävyttävä hoitoaine. Punapäiden pelastus, ja mielestäni parempi kuin KC:n vastaava tuote.


4. Vuoden paras vaateostos?


Tein kaikkeni tyhjentääkseni kaupat kellohelmaisista mekoista koossa 38 tai M. Yksi lempivaatteistani on silti musta waterfall-helmainen hame, joka on osoittautunut loistavaksi ostokseksi. Se on kevyttä, kauniisti laskeutuvaa materiaalia, ja toimii parhaiten korsettimaisen yläosan parina. Ihanaihanaihanauujeah.


5. Kaksi vuoden parasta biisiä?

Jos elämästäni koottaisiin soundtrack, tätä vuotta kuvaisivat parhaiten Gotyen "Somebody I Used to Know"  (Tiësto Remix) ja Lana Del Reyn "Born to Die".

Puhuttelevimmat tänä vuonna julkaistut biisit olivat kuitenkin ehkä The Hobbit -elokuvan "Misty Mountains" ja Anna Puun "Hyvä hetki".


6. Lempivalokuva edelliseltä vuodelta?

Ensin ajattelin, että olisi mahdotonta valita vain yhtä, kunnes muistin alkuvuodelta erään tajunnanräjäyttävän otoksen, jolle ei koko 12 kuukauden ajalta löydy varteenotettavaa haastajaa...


Huonoa kuvanmuokkausta? Ehei. Tämä tapahtui oikeasti. Entinen kämppikseni tiputti kylpyhuoneen peilikaapista painavan Iittalan lasin, joka mäjähti suoraan läpi lavuaarista. Allas ei haljennut, vaan siihen tuli reikä. Believe it or not.


7. Suurin saavutus?

Kyllähän mä taisin parikin kertaa imuroida.


8. Lempibloggaaja?

Luen todella vähän blogeja nykyään, sillä tunnen kasvaneeni ulos muotiblogiskenestä. En jaksa innostua enää jokapäiväisistä vaateostoksista ja loputtomista salaattiannoskuvista. Tiedän toki, etteivät muotiblogit ole ainoita blogeja, mutta elän tällä hetkellä murrosvaihetta muutenkin, joten en osaa nimetä lempibloggaajaakaan. Blogi-identiteettini taitaa olla hukassa.


9. Lempimatkakohde?

Voi kuulostaa surulliselta, mutta en käynyt ulkomailla kertaakaan viime vuonna, ellei Itämerellä seilaamista lasketa. Ehkä kivoin matkakohde koko vuotena oli, tattadattadaa, Tampere! Finlaysonin tehdasalue in my heart 4ever.


10. Mitä tavoitteita asetat vuodelle 2013?

Olla parempi ihminen ja pelastaa maailman. Ja löytää oman Tony Montanani.

1 kommentti: